RF1 ST

RF1 ST


De RF1 ST combineert sportief design met veel opbergruimte. Met de grootste kofferbak in de RF1-serie en de optionele zijkoffers (alleen ST-2) biedt hij ongekende ruimte voor alles wat u nodig heeft tijdens langere tochten alleen, met z'n tweeën of met een groep van drie.
Verkrijgbaar als 2- en 3-zitsREWACO RF1 ST-2

De ST-2 combineert sportief design met veel opbergruimte. Met de grootste kofferbak uit de RF1-serie en de optionele zijkoffers biedt hij onvoorstelbare ruimte voor alles wat je nodig hebt tijdens lange tochten alleen of met z'n tweetjes. Dankzij de volledig scharnierende carrosserie is hij ook efficiënt op het gebied van onderhoud, verzorging en reparatie.Met de optionele zijkoffers biedt de RF1 ST-2 ongekende opbergruimte voor lange tochten alleen of met z'n tweeën.

Of het nu om een ​​handtas, een camera of een helm gaat - iedereen vindt er iets dat hij binnen handbereik en toch veilig opgeborgen wil hebben
REWACO RF1 ST-3

Uitgerust met drie zitplaatsen en een kofferbak is de RF1 ST-3 een alleskunner voor één, twee of drie personen. Laat u als passagier chauffeuren en geniet comfortabel van het uitzicht! Net als bij de RF1 ST-2- en PUR3-modellen is de carrosserie volledig scharnierend, waardoor het model efficiënt kan worden onderhouden of gerepareerd.


Het maakt niet uit of u wordt vergezeld door een mannelijke of vrouwelijke passagier – of zelfs door beide. In de ST-3 is er achterin genoeg ruimte voor iedereen. Voor individueel comfort is er optioneel een derde neksteun beschikbaar voor individuele passagiers. Hierdoor kun je alleen in het midden zitten en geniet je van maximaal zitcomfort. Als u besluit om met twee passagiers te rijden, worden ze elk met hun eigen riem stevig op hun plaats gehouden.